Monday, 18 September 2017

چگونه بهترين شركت را براي سئوي سايت خود انتخاب كنيم؟

همانطور که می دانید سئوی سایت نیازمند تخصص و از همه مهمتر تجربه است. شرکت های زیادی در زمینه سئو فعالیت می کنند و هر کدام در کار خود مدعی هستند. شاید سوال خیلی از شما عزیزان این باشد که چگونه بهترین شرکت را برای سئوی سایت خود انتخاب کنیم؟ آیا وب سایت هر شرکتی که در رتبه نخست نتایج جست و جو وجود داشته باشد بهترین گزینه است؟ آیا هر شرکت قدیمی که در این حوزه کار می کند بهترین است؟ آیا هر شرکتی که با تبلیغات گسترده به صورت اینترنتی و سنتی قصد بیشتر دیده شدن را دارد مورد اطمینان است؟

در این مقاله قصد دارم در مورد اینکه به چه شرکت هایی اعتماد کنیم و سئوی سایت خود را به آن ها واگذار کنیم صحبت کنم. پس برای اینکه بدانید چه شرکتی را برای سئوی سایت خود انتخاب کنید همراه آویناوب باشید.

چگونه بهترین شرکت را برای سئوی سایت خود انتخاب کنیم؟

همانطور که در بالا اشاره کردم شرکت های زیادی در این زمینه فعالیت می کنند و روز به روز با جست و جوی عبارت “سئوی سایت” سایت های زیادی در نتایج جست و جو ظاهر می شوند. اما آیا واقعا سایت هایی که در صفحه اول نتایج جست و جو قرار دارند بهترین سایت ها و شرکت ها در زمینه سئو هستند؟ در ادامه مواردی را عنوان می کنم که برای انتخاب بهترین شرکت در زمینه سئوی سایت به شما کمک بسزایی می کند.

1.فقط به جست و جو اکتفا نکنید

هر سایتی که در رتبه اول نتایج جست و جو قرار دارد مورد اعتماد نیست. امروزه به لطف تبلیغات گوگل سایت های زیادی رتبه اول در گوگل هستند. سایت هایی که امروز راه اندازی می شوند و فردا در رتبه اول گوگل هستند زیاد اند. پس هیچ گاه نمی توان به نتایج جست و جو اکتفا کرد. اگر این سایت ها ادعا می کنند که در سئو تخصص دارند پس چرا با تبلیغات گوگلی اول هستند؟ چرا به صورت طبیعی اول نیستند؟

از طرفی سایت های زیاد دیگری هم با روش سئوی کلاه سیاه خود را به رتبه های بالا در نتایج جست و جو رسانده اند که این سایت ها هم اصلا مورد اعتماد نیستند و بعد از چند وقت در صفحه اول بودن دوباره با افت رتبه مواجه می شوند.

شرکت های زیادی در زمینه سئو فعالیت می کنند که شاید سایتشان در گوگل جایگاه خیلی خوبی نداشته باشد و این هم تنها به خاطر مشتریان زیادشان است. شاید اینطور ترجیح می دهند که به سفارش مشتریان خود برسند تا اینکه سایت خودشان را به صفحه اول گوگل برسانند. خیلی از شرکت ها را می بینیم که اینگونه هستند.
این طور شرکت ها به واسطه کار خوبشان و پروژه های خوبی که به سرانجام رسانده اند مشتریان زیادی دارند. شاید مشتریانی که به واسطه تبلیغات دهان به دهان بدست آورده اند بیشتر از مشتریانی باشد که از طریق فضای مجازی دریافت می کنند.

2.در جست و جو های خود دقت کنید

زمانی که قصد دارید بهترین شرکت را در محل زندگی خود برای عقد قرار داد سئوی سایتتان انتخاب کنید از جست و جو های محلی استفاده کنید. مثلا اگر ساکن کرج هستید بهتر است در گوگل عبارات “سئو در کرج” یا “سئوی سایت در کرج” را جست و جو کنید.

هرگز عبارات “بهترین سایت سئو” یا “بهترین شرکت های سئو” را جست و جو نکنید. سایت هایی که بعد از جست و جوی این عبارات خواهید دید اصلا مورد اعتماد نیستند. احتمالا با سایت هایی مواجه می شوید که فقط قصدشان این است که با این کلید واژه ها اول باشند. اگر نگاهی هم به آدرس سایتشان بیاندازید با آدرس هایی مثل www.behtarinsiteseo.com مواجه می شوید. این سایت ها با تکنیک کلید واژه اصلی در آدرس سایت قصد دارند اول باشند.

3.به نمونه کارها توجه ویژه ای کنید

همانطور که خدمت شما عرض کردم شاید شرکت های زیادی سایتشان در رتبه خوبی در گوگل قرار نداشته باشد ولی کارشان بسیار عالی باشد. برای اینکه بهتر متوجه این موضوع شوید بهتر است سری به نمونه کارهای آن ها بزنید. به نمونه کارهای آن ها توجه ویژه ای کنید. اگر لازم شد حتما با صاحبان سایت هایی که سئوی آن ها را انجام داده اند تماس بگیرید و به صورت تلفنی جویای کارشان شوید.

از آن ها بپرسید از سایتشان راضی هستند یا خیر؟ جویای این شوید که طبق تاریخ ذکر شده در قرار داد، سایتشان در کلمات کلیدی تعیین شده سئو شده است یا خیر؟ از همه مهمتر رتبه فعلی سایتشان را در نتایج جست و جو با توجه به کلمات کلیدی شان بررسی کنید.
متاسفانه بعضی از شرکت ها وجود دارند که در قسمت “نمونه کارها” یا قسمت “مشتریان ما” لوگوی برند های بزرگی را قرار می دهند و ادعا می کنند که پروژه سئوی آن ها را انجام داده اند. به خاطر همین عرض می کنم که فقط به دیدن نمونه کارها یا مشتریانشان بسنده نکنید.

4.به وعده های دروغین اعتنا نکنید

شرکت هایی هستند که قصد دارند با دادن وعده های دروغین مشتریان زیادی را از آن خود کنند. این شرکت ها با دادن وعده هایی مثل کسب رتبه اول گوگل با کلمات کلیدی مورد نظر شما تنها در یک ماه یا اینکه “ما روشی داریم که مختص خودمان است و سایت شما سریع به صفحه اول گوگل می آید” و از این شکل وعده ها قصد دارند افراد زیادی را ترغیب به عقد قرار داد با خودشان کنند.
شاید در بعضی از مواقع هم بتوانند این کار را انجام دهند ولی مسلما با استفاده از تکنیک های سئوی کلاه سیاه سایت مورد نظر را سئو می کنند. سئوی کلاه سیاه هم در بسیاری از مواقع که غیر اصولی انجام شود ممکن است باعث حذف سایت مورد نظر از نتایج جست و جو شود.

ممکن است سایت شما با این روش و با کلمات کلیدی مورد نظرتان خیلی سریع به صفحه اول گوگل بیاید و قرار دادی که با شرکت مورد نظر بسته اید تا همین جا بوده باشد. 
یعنی فقط تا صفحه اول گوگل! ولی زمانی که سایت شما گرفتار جریمه های گوگل شود و از نتایج صفحات حذف شود دیگر کسی پاسخ گو نخواهد بود. شرکتی که که با آن قرار 
داد سئو بسته بودید کارش را به اتمام رسانده است و دیگر هیچ مسئولیتی در قبال سایت شما نخواهد داشت.

پس تا اینجا متوجه شدید که سئو زمان بر است و شرکت هایی که مدت زمات کوتاهی را برای هدف اصلی شما تضمین می کنند اصلا قابل اطمینان نیستند.
شرکت هایی که وعده های دروغین می دهند زیاد هستند. مثلا وعده کاهش شدید رتبه الکسا را توسط سئو به شما می دهند. در صورتی که سئو و الکسا به طور مستقیم با هم ارتباط ندارند. یعنی ممکن است مثلا سایت شما در حوزه خاصی باشد و با عبارات کلیدی مربوط به حوزه کاری خود هم اول باشید. ولی از طرفی ممکن است ترافیک سایت شما به منزله کم طرفدار بودن حوزه کاری شما بسیار کم باشد. در این صورت رتبه الکسای شما نیز نمی تواند به شدت کاهش یابد.
پس هیچگاه به وعده های دروغینی که بعضی از سایت ها و شرکت ها به شما می دهند توجهی نکنید.

جمع بندی و صحبت پایانی

امیدوارم مواردی که در این مقاله به آن ها اشاره کردم براتون مفید بوده باشد. و بتوانید برای سئوی سایت خود شرکت قابل اعتمادی را انتخاب کنید. اگر قصد دارید شرکتی را برای سئوی سایت خود انتخاب کنید پیشنهاد می کنم نمونه کارهای سئوی ما را در صفحه نمونه کارها بررسی کنید. به شما قول می دهیم آویناوب هم می تواند گزینه خوبی برای سئوی سایت شما باشد. مشاوران سئوی آویناوب هم اکنون منتظر تماس شما هستند. برای بررسی سایت خود می توانید همین حالا با ما تماس بگیرید.

منبع : آویناوب

Tuesday, 12 September 2017

ده پيشنهاد براي برند سازي كسب و كارهاي كوچك

برند شما راهي است براي شناساندن كسب و كارتان به مخاطباني است كه مي خواهيد در آينده جذب كنيد.مهم نيست كه شما صاحب يك كارخانه بزرگ هستيد و يا يك فروشگاه آنلاين كوچك با ده قلم جنس. داشتن برند براي يك كسب و كار كوچك همان اندازه مهم است كه براي يك تجارت بزرگ. من در اين مقاله قصد دارم ده پيشنهاد براي برند سازي كسب و كارهاي كوچك را به شما معرفي كنم.

ده پيشنهاد برند سازي براي كسب و كارهاي كوچك

پيشنهاد اول: برند خود را تعريف كنيد.

صبر كنيد! كمي فكر كنيد، برند فقط يك لوگوي زيبا نيست. شما بايد تجارت خود را از سر تا پا برسي كنيد. بايد توانيد كل كسب و كار كوچك خود را در يك جمله خلاصه كنيد. همين حالا تمرين كنيد. آيا توانستيد جمله خود را پيدا كنيد؟ بسيار عالي! حالا مي رويم سر پيشنهاد دوم.

پيشنهاد دوم: فكر كنيد برند شما يك انسان است.

هر انساني شخصيت خاص خود را دارد. شما نمي توانيد دو نفر را پيدا كنيد كه صد در صد روحياتي شبيه هم داشته باشند. به برند خود شخصيت بدهيد. آيا برند كسب و كار كوچك شما روحيه اي آرام كلاسيك دارد يا پرانرژي و پر سر و صداست؟  لباسي كه مي پوشد رنگارنگ است يا رسمي؟ طرز حرف زدنش چطور است؟ تند و با مزه حرف مي زند يا شمرده مثل يك معلم؟ سعي كنيد شخصيت برند خود را تصور كنيد و با آن ارتباط برقرار كنيد.

پيشنهاد سوم: انگيزه هاي برندتان را بشناسيد.

قهرمان برند شما كيست؟ دوست دارد مثل چه برندي معروف باشد؟ آن برند معروف چه كارهايي كرده كه آنقدر رشد كرده است. خوب به حرف هايم گوش كنيد. منظورم اين نيست كه يك برند موفق در زمينه كاري خودتان پيدا كنيد و كاملا آن را كپي كنيد. خواهش مي كنم فكر كپي كاري را از سرتان بيرون كنيد! مي دانم نگران هستيد ولي شجاعت داشته باشد و برندي براي كسب و كار كوچك خود بسازيد كه منحصر به فرد باشد اما مي توانيد از رقباي قديمي خود الهام بگيريد.
 

پيشنهاد چهارم: رابطه اي ماندگار با مشتريان خود بسازيد.

داشتن ده مشتري دائمي بهتر از صد مشتري گذري است. تمام تلاشتان را بكنيد تا اعتماد آنان را جلب كنيد. قول هايي ندهيد كه قادر به انجام آنها نيستيد. صادقانه به آنان توضيح دهيد كه چرا فلان كار را نمي توانيد برايشان انجام دهيد. مطمئن باشيد آنها شما را درك خواهند كرد و صداقت شما بدون پاداش نمي ماند.

پيشنهاد پنجم: لحن صدايتان را هميشه يكنواخت كنيد.

تعجب كرديد؟ شايد با خود بگوييد لحن صدا ديگر چه ربطي به برند سازي دارد؟ من كه به شما گفتم برند فقط يك لوگو نيست. برند شخصيت كسب و كار شماست. اگر هميشه از يك سري جملات و لحن خاص براي صحبت با مشتريان خود استفاده كنيد به مرور زمان در ذهن آنان ماندگار تر خواهيد شد.

پيشنهاد ششم: خسته كننده نشويد.

سعي كنيد هميشه در معرفي كسب و كار خود خلاقيت داشته باشد، رنگ ها را عوض كنيد. پيغام هاي جديد بفرستيد و كارهاي خلاقانه انجام دهيد. مشتريان شما تازگي و خلاقيت را دوست دارند

پيشنهاد هفتم: اداي تجارت هاي بزرگ را در نياوريد.

بياييد واقع بين باشيم. شما يك كسب و كار كوچك داريد. شما توانايي هزينه ميليون ها تومان در سال را براي تبليغات خود نداريد پس سعي نكيند كار آنها را كپي كنيد. شما يك كسب و كار كوچك و دوست داشتني هستيد. اعتماد به نفس داشته باشيد.

پيشنهاد هشتم: به برند خود احترام بگذاريد.

مشتريان خود را با پايين آوردن قيمت خود راضي نكيد چون اگر به اين كار ادامه دهيد ورشكست خواهيد شد! در عوض به آنان خدمات بيشتري ارائه دهيد. سعي كنيد اين را به آنان القا كنيد كه خاص هستند. سعي كنيد فكر كنند تنها مشتري شما هستند. براي آنان وقت بگزاريد. خلاصه به جاي پايين تر آوردن قيمت ها از بازاريابي شخصي سازي شده استفاده كنيد.
 

پيشنهاد نهم: خلاق و جسور باشيد.

اگر ايده اي تازه و خلاقانه براي كسب و كار كوچك خود داريد بر روي آن پا فشاري كنيد. به خودتان اعتماد داشته باشيد جسورانه رفتار كنيد. تمام تجارت هاي بزرگ جهان كار خود را از يك اتاق كوچك شروع كرده اند.

پيشنهاد دهم: كمي مرموز باشيد.

همه چيز را راجع به كسب و كارتان از همان اول براي مشتريان توضيح ندهيد. بگذاريد خودشان شما و كسب و كارتان را كشف كنند. بگذاريد هر روز دوباره به وب سايت شما برگردند تا چيز تازه اي از شما ياد بگيرند.

كلام آخر

برند شما يكي از مهم ترين چيز هايي است كه در كسب و كار خود داريد. سعي كنيد خاص و تازه باشيد. براي ساخت برند خود زمان بگذاريد و با متخصصان اين رشته مشورت كنيد. عجله نكنيد و سعي كنيد بهترين برند را بسازيد

منبع : آويناوب

Sunday, 10 September 2017

آشنايي با مدل هاي كسب و كار اينترنتي

اينترنت دنياي امروز را دگرگون كرده است و كسب و كار و تجارت نيز از اين قائده مستثني نيست. همه‌ي ما با فروشگاه‌هاي اينترنتي موفق و بزرگي كه به درآمدهايي ميلياردي دست يافته‌اند، آشنايي داريم و شايد خودمان هم بارها از آنها خريد كرده باشيم. امروزه مي‌توان با صرف هزينه‌اي نسبتا اندك، كسب و كاري را راه‌اندازي كرد و حتي بدون فروشگاه و محلي فيزيكي، به درآمد قابل توجهي دست يافت، ولي چه روش‌هايي براي تجارت آنلاين وجود دارد و براي انتخاب مدل هاي كسب و كار اينترنتي با چه گزينه‌هايي روبه‌رو هستيم؟ اين پرسشي است كه در ادامه به پاسخ آن مي‌پردازيم.

بياييد فرض كنيم شما بهترين مايع ماكاروني را طبخ مي‌كنيد و دوستان‌تان به شما مي‌گويند كه بايد از آن براي راه‌اندازي يك كسب و كار استفاده كنيد. در اين صورت، از چه مدل كسب و كاري استفاده خواهيد كرد؟ يكي از گزينه‌هاي موجود اين است كه بگوييد: «محصولي را توليد مي‌كنم و آن را مي‌فروشم.» ولي شما بايد وقت بگذاريد و بهترين مدل كسب و كاري را پيدا كنيد كه براي ايده‌ي جديدتان مناسب است و شانس موفقيت شما را به ميزان چشمگيري افزايش مي‌دهد.

مدل كسب و كار شما چيست؟

مدل هاي كسب و كار اينترنتي اصلي موجود عبارت است از:
۱. فروش محصول؛
۲. فروش خدمات؛
۳. فروش محصول اطلاعاتي.
 

فروش محصول به صورت آنلاين

فروش محصول: احتمالا اين نخستين مدلي است كه به ذهن هر فرد مي‌رسد؛ براي اين كار بايد محصولي فيزيكي و قابل ارسال توليد كنيد و آن را به‌صورت آنلاين به فروش برسانيد. براي فروش محصول نيز مي‌توانيد از فروشگاه اينترنتي خودتان استفاده كنيد، آن را در يكي از سايت‌هاي حراج عرضه كنيد يا به‌عنوان فروشنده‌ي شخص ثالث، محصول خود را در بازاري آنلاين (مانند وب‌سايت آمازون كه محصولات فروشندگان مختلف را براي فروش عرضه مي‌كند)، به فروش برسانيد.

مزيت‌هاي فروش محصولات به‌صورت آنلاين

فروش آنلاين محصولات (در مقايسه با فروش آنها در مكاني فيزيكي)، مزيت‌هاي فراواني دارد. نخست اينكه مشتريان مي‌توانند محصولات شما را مشاهده و بررسي كنند، بدون اينكه مجبور باشند به فروشگاه شما بيايند (البته اگر فروشگاهي داشته باشيد). به علاوه مشتري‌ها مي‌توانند تمام گزينه‌هاي موجود مانند نظرات ساير مشتريان، فهرست مواد تشكيل‌دهنده و دستورالعمل‌ها يا كاربردهاي مربوطه را مشاهده كنند. ويدئو و عكس‌هايي از محصول شما در حين استفاده و بخش سؤالات متداول نيز به مشتريان اطلاعاتي مي‌دهد كه نمي‌توان در فروشگاه‌هاي آجري و فيزيكي به دست آورد.

اشكالات فروش محصولات به صورت آنلاين

شما بايد چيزي را توليد، آن را انبار و سپس ارسال كنيد. ممكن است كالاهاي فيزيكي خراب شوند و توليد، انبار كردن و ارسال آنها نيز كار وقت‌گيري است. پس از ارسال نيز مشكل كالاهاي مرجوعي پيش مي‌آيد. كنترل موجودي كالاهاي فيزيكي، چالش بزرگي است. اگر كالاي زيادي توليد كنيد و كالاهايتان خراب شود، ضرر مي‌كنيد. اگر خيلي كم توليد كنيد و موجودي‌تان تمام شود، فروش‌هاي بالقوه‌تان و شايد مشتري‌هاي خود را از دست بدهيد كه براي تأمين كالاي خود، به سراغ منبع مورد اطمينان‌تري مي‌روند.
مطالب پيشنهادي از سراسر وب
 

فروش خدمات به صورت آنلاين

فروش خدمات: خدمات را به خوبي مي‌توان به صورت آنلاين، خريد و فروش كرد. دو روش اصلي فروش اينترنتي خدمات عبارت است از:
۱. استفاده از وب‌سايت به‌عنوان ابزار فروش: در اين روش، كسب و كاري آفلاين، از وب‌سايت خود به‌عنوان ابزاري براي فروش خدماتي استفاده مي‌كند كه به‌صورت آفلاين ارائه مي‌شود. بسياري از كسب و كارهاي آفلاين، از اينترنت به‌عنوان ابزار فروش خدمات خود استفاده مي‌كنند. در اين حالت، وب‌سايت بيشتر شبيه بروشوري براي كسب و كار شما عمل مي‌كند. براي مثال، مي‌توانيد نجار، دندانپزشك يا وكيلي را از طريق وب‌سايت او بيابيد (و ارزيابي كنيد). اشتراك همه‌ي اين كسب و كارها اين است كه تمام خدمات آنها را به‌صورت فيزيكي و آفلاين دريافت مي‌كنيد.
۲. استفاده از وب‌سايت به‌عنوان ويترين: در اين روش، خدمات به صورت اينترنتي به فروش مي‌رسند و عرضه مي‌شوند. نمونه‌هايي از اين خدمات، شامل بازاريابي اينترنتي، خدمات مسافرتي و سرگرمي است. فروش و عرضه‌ي تمام اين موارد از طريق سِروِر فروشندگان انجام مي‌شود.

مزيت‌هاي فروش اينترنتي خدمات

جذب مشتري از طريق وب‌سايتي كه به خوبي طراحي و براي آن تبليغات شده، بسيار كم‌هزينه‌تر از استفاده از روش‌هاي سنتي و آفلاين است. در اين روش، مشتريان اطلاعات زيادي در مورد محصول شما دريافت مي‌كنند و مجبور نيستند براي بررسي گزينه‌هاي موجود به محل شما بيايند. هميشه وب‌سايت‌هايي كه به خوبي طراحي شده‌اند و داراي محتواي زيادي هستند، عملكرد بهتري از رقباي ضعيف‌تر دارند. صرف‌نظر از اينكه وب‌سايت شما بروشوري براي كسب و كارتان باشد يا ويتريني براي نمايش محصولات و خدمات شما، راه‌اندازي اين مدل كسب و كار، سريع‌تر و آسان‌تر از فروش محصولات و خدمات به صورت سنتي است.

اشكالات فروش اينترنتي خدمات

در اين مدل كسب و كار اينترنتي، سطح بالايي از رقابت وجود دارد، به‌ويژه براي كلمات كليدي خاص. براي مثال، اگر شما لوله‌كشي در تهران باشيد، به سختي مي‌توانيد در نتايج جست‌وجو براي كلمه‌ي كليدي «لوله‌كش تهران»، در رتبه‌ي بالايي قرار بگيريد، زيرا با جست‌وجوي اين كلمه‌ي كليدي در گوگل، بيش از صدها هزار نتيجه نمايش داده مي‌شود. به همين دليل، بايد به دنبال استفاده از طرح بازاريابي محتواي تهاجمي باشيد. از آنجا كه به‌طور كلي، فرصت ايجاد رابطه‌اي حضوري با مشتري را نمي‌يابيد، ايجاد وبلاگي جذاب همراه با نمايش ويدئو، نقش مهمي در اين مدل كسب و كار اينترنتي ايفا مي‌كند. نمونه‌هايي از فروشندگان خدمات اينترنتي شامل وب‌سايت‌هاي نمايش آنلاين ويدئو، ارائه‌ي خدمات ميزباني وب، بازاريابي ايميلي، فروش بليط هواپيما و ارائه‌دهندگان خدمات محلي آفلاين است.

مقاله مرتبط: ۵ توصيه اوليه براي پول درآوردن از فضاي آنلاين

فروش اطلاعات به صورت آنلاين

فروش اطلاعات: معمولا طراحان مرتبط با سبك زندگي و بازاريابان اينترنتي، اين مدل كسب و كار را انتخاب مي‌كنند. به‌طور معمول، در زمان فروش محصولات يا خدمات، تنگنايي به وجود مي‌آيد؛ اغلب صاحبان كسب و كار، حداكثر تا ميزان محدودي فروش دارند و بدون ايجاد تغيير در كسب و كارشان (از طريق استخدام كاركنان بيشتر، خريد تجهيزات بيشتر و غيره) نمي‌توانند ميزان فروش خود را افزايش دهند، ولي در مورد محصولات اطلاعاتي، چنين محدوديتي وجود ندارد و تنها عامل محدودكننده‌ي ميزان فروش، ظرفيت سرور ميزبان وب شماست (يعني حجم اطلاعاتي كه مي‌توانيد در وب‌سايت خود نمايش بدهيد و تعداد كاربراني كه مي‌توانند از وب‌سايت شما بازديد كنند).
در اين روش، محصولات منحصرا به صورت الكترونيكي و خودكار عرضه مي‌شوند. پرداخت‌ها و صدور صورت‌حساب‌ها نيز به صورت خودكار و توسط سبد خريد و دروازه‌ي پرداخت انجام مي‌شود و محدوديتي در تعداد تراكنش‌هايي كه در طول شبانه‌روز پردازش مي‌شود، وجود ندارد.
فروش اطلاعات را مي‌توان به دو دسته تقسيم كرد:
۱. فروش اطلاعات قابل دانلود: رايج‌ترين محصول قابل دانلود، كتاب الكترونيك است و در قيمت‌هاي گوناگوني عرضه مي‌شود. ساير محصولات قابل دانلود، شامل فايل‌هاي صوتي (MP3)، ويدئويي (MP4) و متني است. معمولا در دوره‌هاي آموزشي كه قيمت‌هاي بالاتري دارند، تركيبي از فايل‌هاي پي‌دي‌اف و صوتي و ويدئويي ارائه مي‌شود.
۲. دريافت حق عضويت در وب‌سايت‌ها: برخي وب‌سايت‌ها، خدماتي شامل امكان دسترسي به روزنامه، مجله يا مقالات را ارائه مي‌دهند و برخي نيز وب‌سايت‌هايي كامل با فايل‌هاي ويدئويي و صوتي و انجمن‌هايي تعاملي هستند و براي استفاده از تمام خدمات آنها بايد در آن وب‌سايت‌ها عضو شويد. اين وب‌سايت‌ها معمولا به صورت ماهانه يا سالانه، مبلغي را به‌عنوان حق عضويت دريافت مي‌كنند. گاهي اين وب‌سايت‌ها به صورت خودكار، مقدار معيني مطلب و محتوا (مانند درس‌هايي از دوره‌اي آموزشي) را در طول دوره‌ي زماني معيني به هر يك از اعضاي جديد ارائه مي‌دهند. هدف از اين روشِ «قطره‌اي»، جلوگيري از غرق كردن مشتركان جديد با حجم زيادي از محتوا و وادار كردن آنها به پرداخت حق عضويت براي دوره‌ي زماني طولاني‌تري است.

مزيت‌هاي فروش اينترنتي اطلاعات

مدلي كه بسياري از فروشندگان اين خدمات آنلاين، براي ارائه‌ي اطلاعاتِ‌ مداوم از آن استفاده مي‌كنند، مدلي از صدور صورت‌حساب‌هاي دوره‌اي است. با صدور صورت‌حساب‌هاي ماهانه يا سالانه، براي دستيابي به موفقيت، به تعداد بسيار كمتري از مشتريان نياز خواهيد داشت. در اين مدل كسب و كار اينترنتي، پس از ايجاد محصول، براي تعمير و نگهداري سيستم به زمان بسيار اندكي نياز داريد. از آنجا كه اين مدل مقياس‌پذير است، به راحتي مي‌توانيد بدون مواجهه با دشواري‌هاي رايج در كسب و كارهاي فروش محصولات و خدمات به تعداد زيادي از خريداران خدمات ارائه دهيد.

اشكالات فروش اينترنتي اطلاعات

بيشتر فروشندگانِ اطلاعات در انتقال ارزش واقعي اطلاعاتي كه به فروش مي‌رسانند، با مشكل مواجه هستند؛ با وجود اطلاعات رايگان فراواني كه به صورت آنلاين در دسترس عموم قرار گرفته است، متقاعد كردن كاربران براي پرداخت بهاي اطلاعات و محتواي شما كار دشواري است. علاوه بر آن، به‌راحتي مي‌توان محتواي ديجيتالي را كپي و سرقت كرد؛ بنابراين بايد به دنبال راهي براي حفاظت از محتواي خود و جلوگيري از سرقت آن باشيد.

مقاله مرتبط: ۵ مهارت ضروري براي راه‌اندازي كسب و كار آنلاين

نكته‌اي در مورد فروش اينترنتي اطلاعات

مردم تمايلي ندارند براي اطلاعات قديمي پولي بپردازند. در بيشتر موارد، مطالبي كه ارا‌ئه مي‌دهيد بايد مشكلي جاري و حل‌نشده را حل كند؛ بنابراين هميشه به بهترين روش براي انجام كارها فكر كنيد. دانستن اينكه چگونه مي‌توان كاري دشوار يا گيج‌كننده را انجام داد، مبناي خوبي براي توليد محصولي اطلاعاتي است. هرگز تصور نكنيد مردم حاضرند براي اطلاعاتي كه شبيه مطلبي معمولي است، پولي بپردازند. مطلب شما بايد جامع و كامل باشد و مشكلي واقعي را حل كند.

آنچه هر كسب و كار اينترنتي به آن نياز دارد

صرف‌نظر از اينكه چه مدل كسب و كار اينترنتي انتخاب مي‌كنيد، به يك استراتژي محتوا نياز داريد. بدون داشتن محتوايي منسجم در وب‌سايت خود، هرگز نمي‌توانيد ترافيك موتورهاي جست‌وجو را به سايت خود جذب كنيد و مشتريان بالقوه نيز به اطلاعاتي كه براي انجام خريدي آگاهانه نياز دارند، دست نخواهند يافت و احتمالا هرگز خريدي از شما نخواهند كرد.
 

مدل كسب و كار اينترنتي انتخابي شما چيست؟

بياييد به مثال دستور پخت مايع ماكاروني خوشمزه برگرديم. چه مدل كسب و كاري را براي عرضه‌ي آن انتخاب خواهيد كرد؟
فروش محصول: شما مي‌توانيد مايع ماكاروني خوشمزه‌ي خود را در حجم بالايي توليد، بسته‌بندي و انبار و به دوستداران ماكاروني در سراسر كشور ارسال كنيد. مي‌توانيد محصول خود را در اندازه‌ها (يك‌نفره، خانواده، مهماني)، مزه‌ها (با گوشت، ادويه‌دار، اُرگانيك) و سبك‌هاي گوناگون (فقط مايع ماكاروني، همراه با رشته‌هاي ماكاروني، همراه با مخلوط ادويه‌ي خشك) ارائه دهيد. شما بايد كارخانه‌اي راه‌اندازي كنيد يا توليد محصول خود را به كارخانه‌ي ديگري بسپاريد. در هر صورت، انجام اين كارها هزينه‌بر است و بايد به درگاه پرداخت اينترنتي، حمل‌كننده‌ي كالا، توليد، شكايات و مرجوعي كالا نيز فكر كنيد.
فروش خدمات: دستور پخت ويژه‌ي شما مي‌تواند در يك شركت تهيه‌ي غذاي ايتاليايي مورد استفاده قرار بگيرد يا مي‌توانيد با استفاده از وب‌سايتي كه به صورت بروشوري براي كسب و كار تهيه‌ي غذاي شما عمل مي‌كند، براي آن بازاريابي كنيد يا به رستوران‌ها، خدمات آموزش داخلي ارائه دهيد. شايد هم بتوانيد به افرادي كه قصد دارند پخت ماكاروني اصيل و خوشمزه را ياد بگيرند، آموزش‌هايي ارائه دهيد. راه‌اندازي چنين كسب و كاري، ساده‌تر و كم‌هزينه‌تر از توليد محصول فيزيكي و واقعي است و متمايز كردن آنچه ارائه مي‌دهيد از طريق فروش خدمات، آسان‌تر است.
فروش محصول اطلاعاتي: اين روش، ساده‌ترين (و بنابراين كم‌استرس‌ترين) گزينه است. مي‌توانيد كتاب الكترونيكي ساده‌اي بنويسيد و در آن، روش پخت و مواد تشكيل‌دهنده‌ي مايع ماكاروني خود را توضيح دهيد يا يك سايت عضويت آشپزي كامل راه‌اندازي و در آن از ويدئوها و انجمن‌هاي گفت‌وگوي اعضا استفاده كنيد و با افزايش تعداد اعضاي سايت، مطالب آموزشي موجود در آن را گسترش دهيد.

منبع : چطور

آیا ایمیل مارکتینگ در ایران مرده است؟

Saturday, 9 September 2017

چگونه از فهرست ايميل ماركتينگ براي افزايش فروش استفاده كنيم

  1. ستفاده از خبرنامه
يك خبرنامه ايميلي كه به طور منظم به مشتركان فهرست ايميل ماركتينگ ارسال مي كنيد، روش بسيار خوبي براي گرم نگه داشتن تنور فروش است. شما مي توانيد محتواي خبرنامه خود را از مطالب وبلاگ خودتان و يا حتي از ساير سايت هاي فعال در حوزه فعاليت تان انتخاب كنيد.
با ارسال منظم يك خبرنامه سودمند مي توانيد شهرت خود به عنوان يك متخصص مجرب در حوزه فعاليت تان را تثبيت كرده و رابطه خود با مشتركان تان را تقويت كنيد. از آنجايي كه به طور مرتب محتواي رايگان و باكيفيت ارسال مي كنيد، مشتركان شما به بازكردن و خواندن ايميل هاي شما عادت خواهند كرد و اين عادت، تاثير خود را در نرخ بازشدن و نرخ كليك ايميل هاي فروش-محور شما نشان خواهد داد.

  1. ارسال سلسله وار ايميل هاي سريالي
يك روش ديگر براي تعامل با فهرست مشتركان بازاريابي ايميلي، ارسال سلسه وار ايميل هاي سريالي يا قطره اي (يك مجموعه از ايميل هايي كه به صورت خودكار و بر طبق يك زمان بندي مشخص، پشت سر هم ارسال مي شوند) است.
به عنوان مثال، مي توانيد در يك صفحه از سايت خود (صفحه فرود) شركت در يك دوره رايگان ايميلي درباره موضوعي كه به حوزه فعاليت تان ارتباط دارد را به مخاطبان خود پيشنهاد كنيد. هر فردي كه در فهرست شما ثبت نام كند، به طور خودكار اين سلسله ايميل ها را به طور مرتب در طي چند ايميل و در طول چند روز، چند هفته يا ماه دريافت خواهد كرد.
مزيت اين مجموعه سلسله وار نسبت به خبرنامه اين است كه مجبور نمي شويد كه هربار محتواي جديدي را تهيه كنيد؛ محتواي مورد نظر را يكبار توليد مي كنيد، آن را قطعه بندي مي كنيد و با انجام تنظيمات لازم، آن محتوا بر طبق برنامه زمان بندي مورد نظر شما به شكل خودكار براي مشتركان جديدتان ارسال خواهد شد.
بهتر است كه دو صفحه فرود طراحي كنيد؛ يكي براي يك خبرنامه ايميلي و ديگري براي يك دوره رايگان. سپس مخاطبان خود را به هر دو هدايت كنيد و ببينيد كه كدام يك نرخ تبديل بيشتري دارد. مخاطبان شما متفاوت هستند، بنابراين هميشه بهتر است كه امتحان كنيد تا ببينيد كه چه چيزي براي شخص شما و كسب و كارتان موثرتر واقع مي شود.
از اين طريق هم مشابه با ارسال خبرنامه، ارزش آفريني مي كنيد و به علاوه، مرتباً و به درخواست مستقيم خود مشترك در معرض ديد او قرار مي گيريد.

  1. اطلاع رساني درباره پيشنهادهاي ويژه
يكي از روشهاي نسبتاً سنتي در ايميل ماركتينگ، اطلاع رساني به مشتركان درباره پيشنهادهاي ويژه اي است كه به خاطر تعطيلات يا ايام خاصي از سال ارائه مي كنيد. مثلاً مي توانيد فروش آخر سال، فروش تابستانه و فروش ويژه اي كه به خاطر تخليه انبار انجام مي دهيد را از طريق ايميل به اطلاع مشتركين ايميل ماركتينگ خود برسانيد. به علاوه، مي توانيد روزهاي خاصي مانند روز مادر را به آنها يادآوري كنيد، يا حتي يك ايميل تبريك سالروز تولد براي آنها ارسال كنيد كه حاوي يك كد تخفيف است.

  1. ارائه تخفيف هاي مخصوص مشتركان فهرست ايميل ماركتينگ
چه يك خبرنامه معمولي براي مشتركان خود ارسال مي كنيد، يا مجموعه اي از ايميل هاي سريالي، يا ايميل اطلاع رساني براي پيشنهادهاي ويژه، در هر صورت و در همه آنها مي توانيد يك كد تخفيف قرار بدهيد تا انگيزه خريد مشتركان شما تقويت شود.
امكان ايجاد كدهاي تخفيف منحصر به فرد براي تك تك مشتركان وجود دارد، اما بهتر است كه از يك كد تخفيف براي همه مشتركان استفاده كنيد و براي استفاده از آن محدوديت زماني تعيين كنيد. ضمناً روي اين محدوديت زماني در ايميل خود تاكيد كنيد.
اين پيشنهاد محدود دو مزيت دارد: اول اينكه مانع استفاده چندباره از كد تخفيف در آينده مي شود و دوم، يك حس اضطرار ايجاد مي كند كه مشتركان فهرست بازاريابي ايميلي شما را ترغيب مي كند تا به جاي صبر كردن، همين الآن دست به كار شوند و چيزي را خريداري كنند.

  1. اطلاع رساني درباره مسابقات و هدايايي كه از طريق رسانه هاي اجتماعي ارائه مي كنيد
شما مي توانيد از فهرست ايميل ماركتينگ خود براي تقويت حضورتان در رسانه هاي اجتماعي استفاده كنيد. مثلاً فرض كنيد كه به منظور جذب ترافيك به صفحه فرود سايت و افزايش مشتركان فهرست ايميل ماركتينگ تان روي تبليغات سرمايه گذاري كرده ايد، اما تعداد دنبال كنندگان شما در رسانه هاي اجتماعي به ميزان مطلوب نيست. براي افزايش دنبال كنندگان تان در رسانه هاي اجتماعي مي توانيد مسابقه، قرعه كشي يا پيشنهادات خاصي كه در رسانه هاي اجتماعي قرار مي دهيد را از طريق ايميل به اطلاع مشتركان فهرست بازاريابي ايميلي خود برسانيد.
اين استراتژي يك كانال ديگر را نيز براي افزايش تعامل مشتركان فهرست ايميل تان در اختيار آنها قرار مي دهد و نه تنها باعث مي شود كه آن مشتركين زودتر به قسمت هاي انتهايي قيف فروش برسند، بلكه اين امكان را نيز به وجود مي آورد كه آن پيشنهادات و مسابقات را به اطلاع دوستان و دنبال كنندگان خود هم برسانند و به عبارتي براي شما بازاريابي دهان به دهان (word of mouth) انجام بدهند. از اين طريق برند خود را در معرض ديد افراد بيشتري قرار مي دهيد و آنها را وارد قيف فروش خود مي كنيد.
آيا شما هم در كسب و كار خود از ايميل ماركتينگ استفاده مي كنيد؟ لطفاً ايده ها و نظرات خود درباره اين مطلب از مجموعه مطالب آموزش ايميل ماركتينگ را با ما در ميان بگذاريد.
منيع : گويا آي تي

Friday, 8 September 2017

عناصر اصلي در بازاريابي اينترنتي

با استفاده روز افزون تمامي مردم جهان از اينترنت جهت خريد و فروش، بازاريابي اينترنتي به يك صنعت پر درآمد تبديل شده است. طبق گزارش سازمان آمار امريكا در سال 2015 مبلغ 59.82 ميليارد دلار براي بازاريابي اينترنتي هزينه شده است كه اين مبلغ تا سال 2020 به 113.18 ميليارد دلار هم خواهد رسيد. اين ارقام ميزان اهميت بازاريابي اينترنتي را در كشوري كه خود به وجود آورنده اينترنت بوده است بيان مي كند. من در اين مقاله قصد داريم با نگاهي اجمالي، شما را با عناصر اصلي در بازاريابي اينترنتي آشنا كنم.

بازاريابي محتوا

بيش از 72% از بازارياب ها بيان مي كنند كه توليد محتوايي مرتبط با موضوعي كه آن را بازاريابي مي كنند يكي از بهترين تاكتيك هاي قابل استفاده در بازاريابي اينترنتي است. 63% از شركت هايي كه داراي فروش بالا هستند از وبلاگ هايي با محتوا هاي مرتبط استفاده مييكنند و 93% از تجارت هاي موفق در شبكه هاي اجتماعي بسيار فعال هستند.
اگر شما از محتوايي مرتبط و بسيار خوب براي وب سايت تجارت خود استفاده كنيد. كاربران بيشتري به سايت شما مرجعه مي كنند. از اجناس و خدمات شما بيشتر استفاده مي كنند و در نتيجه شما در دنياي مجازي معروف تر خواهيد شد. اگر شما براي وب سايتتان وبلاگي داريد، واقعا به محتوايي كه در آن مي گذاريد توجه كنيد.

بازاريابي اينترنتي

توليد محتواي تصويري:

” يك تصوير بيش از هزار لغت حرف مي زند” اين ضرب المثل انگليسي واقعا در بازاريابي اينترنتي درست است. استفاده كردن هرچه بهتر و بيشتر از عناصر غير متني مانند عكس، فيلم و صوت مي تواند مطالب شما را كاربر پسند كند. تحقيقات نشان مي دهد كه كاربران بيشتر مايل هستند فيلمي تبليغاتي راجع به كالايي ببينند تا يك صفحه راجع به آن بخوانند. اگر محتواي شما طوري تنظيم شده باشد كه عكس و فيلم بيشتري داشته باشدف شما در بازاريابي اينترنتي موفق تر خواهيد بود.
حتما بخوانيد  روش هاي كسب درآمد از وردپرس

بازاريابي از طريق شبكه هاي اجتماعي:

درصد بسياري بالايي از تصميماتي كه مردم راجع به خريد كالايي و يا استفاده از خدمتي مي گيرند از روي حرفي است كه دوستان و آشنايان شان زده اند. پس براي تاثير گزاري بر روي مشتريانتان بايد اول بر روي خانواده و دوستان آنان تاثير بگزاريد! و اين مهم تنها با فعاليت بسيار زياد شما در شبكه هاي اجتماعي امكان پذير است. بنا بر اطلاعات و آمار بدست آمده اينستاگرام رتبه اول در جذب مشتري و بعد از آن فيس بوك و تلگرام رتبه هاي بعدي را دارند. اگر مي خواهيد در تجارت خود فعال باشيد و از بازاريابي اينترنتي بهرمند شويد، حداقل در يكي شبكه هاي اجتماعي فعال باشيد.

بازاريابي اينترنتي و دستگاه هاي جديد:

بسياري از كاربران اينترنتي از موبايل،تبلت و يا لپ تاپ هاي خود استفاده مي كنند. شما بايد وب سايت خود را طوري طراحي كنيد كه در هر وسيله اي زيبا و كارآمد باشد. اين كار شما را قادر مي سازد تا بازاريابي خود را گسترش دهيد در غير اين صورت گروه بزرگي از مشتريان آينده خود را از دست خواهيد داد.

كلام آخر:

بازاريابي اينترنتي با سرعت زيادي در حال رشد است. اگر مي خواهيد جان دوباره اي به تجارت خود ببخشيد، حتما بايد فعاليت هاي اينترنتي خود را گسترش دهيد تا بتوانيد مشتريان زيادتري را به خود جذب كنيد. براي اينكه بتوانيد با رقباي خود در دنياي مجازي رقابت كنيد بايد يك تيم حرفه اي از بازاريابان و طراحان سايت را استخدام كرده تا قدم به قدم همراه شما باشند و تجارت شما را به بهترين صورت به مشتريان شما معرفي كنند.
منبع : آويناوب