Wednesday, 20 June 2018

هر آن چيزي كه بايد در مورد كاشي بدانيد (جديد)

به زبان ساده تر مي توان گفت كاشي بين كابينتي براي استفاده در فضاي هاي خالي ميان كابينت ها مي باشد كه به آن backsplash نيز گفته ميشود.قديم تر ها همه آشپزخانه ها سرتاسر كابينت هاي فلزي داشتند و مابين آنها كاشي هاي گلدار كار شده بود، اما امروزه دكوراسيون ها در كل خانه تغيير كرده و آشپزخانه هم كه قلب خانه است از اين تغييرات مستثني نيست، ديوار بين كابينت يكي از قسمت هاي است كه به يكي از اجزاي اصلي طراحي آشپزخانه‌ها تبديل شده است. اين ديوار پوش اگر به درستي انتخاب شود مي‌تواند هماهنگي جذابي بين اجزاي آشپزخانه ايجاد نمايد. حتي مي‌تواند در بزرگ و كوچك نشان دادن فضاي دكوراتيو شما تاثيرگذار باشد. از ديوار بين كابينت مي‌توان چنان فضايي شيك و مدرن ساخت كه چشم هر بيننده را به خود جذب كرده و آنچنان زيبا به نظر آيد كه گويي به آشپزخانه شباهتي ندارد و نهايت لذت را براي همه فراهم ‌سازد.
 همچنين به ياد داشته باشيد مهم اين است كه انتخاب شما از كاشي بين كابينتي [backsplash] با دكوراسيون موجود تركيب شود. شما بايد يك هماهنگي را از منطقه اشپزخانه، به صفحات كابينت، ديوارها ايجاد كنيد. اين همكاري رنگ و بافت براي عملكرد و زيبايي شناسي فضاي آشپزي شما ضروري است.
 هدف اوليه از يك backsplash آشپزخانه اين است كه از ديوار از مايعات كه معمولا آب يا مايعات است محافظت شود،. اما بعد از بازسازي آشپزخانه به عنوان نقطه كانوني دكور استفاده شود. كه ميتواند منعكس كننده حالت و احساس فضاي آشپزي شماست.
مواد مختلف كاشي براي انتخاب وجود دارد. شيشه، سراميك، پرسلن، سنگ مرمر، گرانيت و حتي فلز. يك عامل بزرگ در تصميم گيري ميزان هزينه شما و نوع دكوراسيون ساير المان هاي شما است . اگر شما ميخواهيد هزينه پائيني براي اين كار كنار بگذاريد، بهترين گزينه ها عبارتند از كاشي و سراميك. اما اگر هزينه بيشتري براي اينكار ميخواهيد خرج كنيد، ممكن است بخواهيد گزينه هاي گران تر از قبيل سنگ مرمر، گرانيت و شيشه را در نظر بگيريد


F تفاوت كاشي و سراميك
  • كاشي : قطعه سفالي كه لعاب و قسمت رويي آن را ماده‌اي شيشه‌اي تشكيل مي‌دهد.
  • سراميك : قطعه سفالي كه لعاب و قسمت رويي آن را ماده‌اي سراميكي تشكيل مي‌دهد. اصطلاح درست آن كاشي سراميكي است اما در بازار به آن سراميك گفته ميشود.
 كاشي به دليل ظرافت بيشتر و وزن پرس كمتر در بدنه كار ميشود و به هيچ وجه از آن براي كف استفاده نميشود
 سراميك به دليل پرس سنگين تر و سطح استحكام بالا در كف كار ميشود البته براي ديوار هم قابل استفاده است
F مراحل اجرا كار
  • كاشي كاري بعد از ايزولاسيون (به معني پوشاندن سطح پشت بام ها ، ديوار و كف زمين از جمله قير و گوني و ايزوگام) انجام گيرد.
  • كاشي كاري ساختمان بايد قبل از فرايند سفيدكاري و نقاشي صورت گيرد


بايد در حين كاشي كاري و نظارت بر كار بدانيد
  • روش دوغابي: اين روش در محلي استفاده ميگردد كه سطح پشت كاشي ناهموار و تراز نباشد
  • روش چسبي: اين روش در محلي استفاده ميگردد كه سطح پشت كاشي ناهموار و تراز باشد.÷س ميتوان نتيجه گرفت چسپ كاشي براي نصب مجدد كاشي به روي كاشي ،كاشي به روي ديوار گچي ،كاشي به روي ديوار سيماني و......به كار ميرود .
 نبش هاي اضافي بدون هماهنگي با شما اضافه نشود .مثلا ممكن است در كنار لوله رايزر فاضلاب حمام يك لوله برق باشد و پيمانكار كاشي براي هركدام از اين لوله ها يك نبش جداگانه اجرا كرده باشد كه واقعا اضافه است. سعي كنيد به منظور زيبايي هرچه بيشتر كار از اين مسئله جلوگيري كنيد.
 به پيمانكار بگوييد كه خط تراز سراميكها را طوري بزند كه وقتي در ورودي باز ميشود زير آن 2 سانتي متر با سراميك فاصله داشته باشد تا اصطلاحا فرش خور داشته باشد.
F نكات فني مهم را بدانيد
  • گاهي موارد كاشي پشت لوله‌هاي آبگرمكن يا دودكش بخاري و مكان‌هاي ديگري قرار مي‌گيرد كه باعث مي‌شود كاشي گرماي زيادي به خود جذب كند و بر اثر انقباض و انبساط كاشي ترك مي‌خورد در ضمن براي جلوگيري از اين امر لوله‌ها را با پشم شيشه مي‌پوشانند و براي چسبندگي بهتر ملات با عايق پشم شيشه از تور سيمي استفاده مي‌كنند.
  • ايزولاسيون شما بايد علاوه بر كف تا ارتفاع 40 الي 60 سانتي متر روي ديوار را هم بپوشاند و بعد روي آن كاشي شود .
.

No comments:

Post a Comment