Saturday, 17 October 2020

پیامک صوتی چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟

 

مزایای پیامک صوتی

از همین حالا رک و پوست‌کنده به شما بگویم که مسلماً قرار نیست پیامک صوتی جایگزین پیامک متنی یا دیگر روش‌های تبلیغاتی شود، اما خب نباید ویژگی‌های منحصر‌به‌فردش را هم نادیده بگیریم. مسلماً پیامک صوتی هم مزیت‌های خاص خودش را دارد که در ادامه بررسی می‌کنم.

مزیت اول: لیست سیاه را دور بزنید!

مهم‌ترین مزیت پیامک صوتی دقیقاً همین است. یادم می‌آید که یک زمانی کسب‌وکارها خیلی شلوغش کرده بودند و از کلۀ سحر تا سیاهی شب، بدون اجازه برای مردم پیامک می‌فرستادند.

مسئله اینقدر ادامه‌دار و بغرنج شد که عده‌ای از مشترکین تصمیم گرفتند پیامک تبلیغاتی خودشان را ببندند؛ به این ترتیب بود که شماره‌شان در لیست سیاه مخابرات قرار گرفت. لیست سیاه در واقع مجموعۀ شماره‌هایی است که شما نمی‌توانید در حالت عادی به آنها پیامک بزنید.

در این مواقع پیامک صوتی به شما این امکان را می‌دهد که پیام خودتان را به این دسته از مشتری‌ها هم برسانید. البته حواستان باشد که نباید در این مورد زیاده‌روی کنید و شورش را دربیاورید که مشتری از دست شما شاکی شود!

مزیت دوم: با لهجه شهر خودتان پیامک بزنید!

گویش ، لهجه و فرهنگ از مواردی هستند که اعضای یک قبیله یا یک شهر را به هم پیوند می‌دهند. اگر یادتان باشد ابتدای این مطلب از شخصی‌سازی و نزدیک‌شدن به مخاطب صحبت کردم، یکی از تکنیک‌هایی که شما می‌توانید با استفاده از آن خودتان را به مشتری نزدیک‌تر کنید، همین استفاده از زبان و گویش در تبلیغات است. پیامک صوتی این امکان را به شما می‌دهد تا چند قدم به مشتری نزدیک‌تر شوید و صمیمیت بیشتری را بین خودتان ایجاد کنید.

مزیت سوم: این گوی و این میدان، تمام هنرتان را به‌کار بگیرید!

ما قبلاً فقط روی متن پیامک تمرکز می‌کردیم و توصیه‌مان به شما این بود که کلمات را با موچین انتخاب کنید تا دیده شوید و به چشم مشتری یک سروگردن خاص‌تر از رقبایتان به نظر برسید. (جا دارد بگویم که یک مقاله بلندبالا هم در مورد پیامک خلاقانه برایتان نوشتیم که توصیه می‌کنم حتماً نگاهی به آن بیندازید.)

اما حالا که پیامک صوتی هم جای خودش را در بازار تبلیغات پیدا کرده، دیگر فقط نوشتن یک متن اس ام اس خوب اهمیت ندارد، صدا و لحن شما هم می‌تواند مشتری را جذب کند یا برعکس، حوصله‌اش را سر ببرد و تلفن را قطع کند. حتی دیده شده که یک بیان خوب و پرهیجان توانسته نقص متن را بپوشاند و تاریخ‌ساز و صدالبته مشتری‌ساز هم باشد.

مزیت چهارم: آمار تحویل پیامک‌هایتان را بالا ببرید!

پیامک‌های متنی معمولاً توی صف انتظار می‌مانند تا مشتری هروقت فرصت کرد و کنجکاو شد سراغشان را بگیرد؛ اما پیامک‌های صوتی به لطف زنگ تلفن همراه، در لحظه دریافت می‌شوند و از این نظر نسبت به پیامک متنی برتری دارند.

مزیت پنجم: وقتش رسیده سوتفاهم‌ها را برطرف کنید!

احتمال می‌دهم برای شما هم مثل من بارها پیش آمده باشد که متنی را برای کسی فرستاده باشید و طرف مقابل مطلب را بد برداشت کرده باشد. آنقدر مثال در این مورد زیاد است که مطمئنم همین الان یک خاطره‌ای دربارۀ این موضوع در ذهن شما پلی شده است! بگذریم...

خلاصه اینکه لحن خیلی در معنا، مفهوم و رساندن درست پیام تاثیر دارد. پیامک صوتی از این نظر در صدر قرار دارد و این مورد را هم به‌خوبی پوشش می‌دهد.

مزیت ششم: کمتر پول بدهید و بیشتر آش بخورید!

نمی‌دانم چقدر دستتان توی کار است و از هزینه‌های تبلیغات خبر دارید. فقط همین‌قدر خدمتتان عرض کنم که اگر هزینه تیزرهای تلویزیونی و رادیویی را به شما بگویم، مغزتان سوت می‌کشد! این درحالی‌ است که می‌توانید با کمترین هزینه، از پیامک صوتی یا همزاد متنی‌اش استفاده کنید و بیشترین نتیجه را بگیرید و فروشتان را بالا ببرید.

کاربرد پیامک صوتی

برخلاف تصور اکثر شما، کاربرد پیامک صوتی فقط تبلیغاتی نیست. الان با چندتا مثال، کاربردهای مختلفش را برایتان توضیح می‌دهم تا ذهنتان باز شود و بتوانید با استفاده از خلاقیت خودتان همین مسیر را ادامه بدهید. مطمئنم که اینطوری می‌توانید از این ابزار پیامکی روی پنل‌تان بهتر استفاده کنید.

کاربرد اول: تبریک و تهنیت

عید نوروز و مناسبت‌هایی از این دست فرصت خوبی هستند که به رابطه خودتان با مشتری سروسامانی بدهید. با استفاده از پیامک صوتی می‌توانید با انتخاب کلمات درست و لحن گیرا و گرم به مخاطب نشان بدهید که برایتان بیشتر از این صحبت‌ها ارزش دارد و فقط برای خالی کردن جیبش نیست که سراغش را می‌گیرید.

کاربرد دوم: دعوتنامه

فرض کنید یک تولد سورپرایزی و عجله‌ای برای یکی از اعضای خانواده‌تان تدارک دیدید. همه کارها هماهنگ شده ولی یادتان رفته تا با مهمان‌ها تماس بگیرید و تک‌تک‌شان را دعوت کنید. اینجاست که می‌توانید یک متن قشنگ تنظیم کنید و خیلی بااحساس و با صدای خودتان آن را ضبط کنید. در آخر هم با پنل پیامکی در عرض چندثانیه برای همه ارسالش کنید.

کاربرد دوم: اطلاع‌رسانی

ما یک مشتری داریم که پزشک بیماران قندی است. این آقای گودرزی، به نظرم خلاقیت جالبی در این مورد به خرج داده و به شکل متفاوتی از پیامک صوتی استفاده می‌کند که بد نیست روشش را با شما هم در میان بگذارم.

ماجرا از آنجایی شروع شد که بخش زیادی از بیمارانش‌ را افراد سن‌بالایی تشکیل می‌دادند که اکثراً سواد کافی را برای مطالعه پیامک متنی نداشتند. به‌خاطر همین موضوع، آقای گودرزی تصمیم گرفت که برای یادآوری زمان ویزیت بعدی، برای هر کدام از بیمارانش فقط با یک کلیک ناقابل پیامک صوتی ارسال کند تا هم کلاس کار مطبش حفظ شود و هم مشتری‌هایش را راضی نگه دارد.

Thursday, 15 October 2020

نرم افزار سایت ساز چیست و استفاده از آن چه مزیتی دارد؟

 

نرم افزار سایت ساز چیست؟

زمانی که شما راجب راه اندازی سایت  برای کسب و کار خود یا موارد دیگر، تحقیق می کنید با اصلاحات زیادی آشنا می شوید. حتی در صورتی که بدانید هاست، سیستم مدیریت محتوی و سئو چیست؛ هنوز هم معنی «نرم افزار سایت ساز» می تواند کمی گیج کننده باشد.

آیا منظور استخدام یک طراح سایت برای ساخت سایت شماست یا اینکه از طریق یک فرم اطلاعات سایتی که نیاز دارید را بفرستید و سایت ساخته شود و برای شما ارسال شود؟

جواب خیر است اما سایت ساز ها بسیار کاربردی هستند به خصوص اگر شما برای اولین بار هست که قصد راه اندازی سایت برای خود را دارید یا اینکه میخواهید در سریعترین زمان ممکن سایت خودتان را آماده کنید.

پس منظور از نرم افزار سایت ساز چیست؟

نرم افزار سایت ساز ابزاری است که به شما کمک می کند بدون اینکه نیاز باشه هیچ دانشی داشته درباره برنامه نویسی، طراحی و دیگر موارد داشته باشید بتوانید به سرعت یک سایت طراحی کنید به بیان دیگر با استفاده از سایت سازها، شما از برنامه نویس، طراح و ... بی نیاز خواهید بود و می توانید خودتان با کمترین هزینه و بدون نیاز به هیچ دانشی سایت طراحی کنید.

خبر خوب این هست که سایت ساز ها هر چیزی که برای یک سایت حرفه ای نیاز دارید را در اختیار شما قرار می دهند. بهینه بودن برای موبایل، بهینه سازی برای گوگل، هماهنگی با شبکه های اجتماعی، ابزارهای افزایش فروش و مارکتینگ و ...

برای اکثر افراد سایت سازها یک گزینه عالی هست چون صرفه جویی زیادی در هزینه ی و زمان طراحی سایت می شود و از طرفی می توان بدون وابستگی به طراح سایت هر تغییری را در سایت ایجاد کرد و قسمت های جدید به سایت اضافه کرد.

نرم افزار سایت ساز های برای چه کسانی مناسب هستند؟

هر کسی می تواند از سایت ساز ها استفاده کند اما برای افراد زیر توصیه می شود حتما از سایت ساز ها استفاده نمایند:

  • افرادی که نیاز دارند به سرعت یک سایت راه‌اندازی کنند.
  • افرادی که هیچ مهارت فنی ای ندارند و زمان و علاقه ای جهت یادگیری ندارند.
  • افرادی که بودجه کمی برای طراحی سایت دارند.
  • افرادی که تمایل دارند خودشان بتوانند هر قسمتی از سایتشان را تغییر دهند.

یک نرم افزار سایت ساز خوب شامل تعدادی زیادی قالب مثلا برای وبلاگ، کسب و کار و ... است. سایت ساز وبزی علاوه بر این که برای هر کسب و کاری یک قالب دارد شما را محدود به چند قالب نکرده است و این امکان را فراهم کرده است تا به راحتی خودتان بتوانید بدون دانش فنی قالب دلخواه خودتان را طراحی نمایید.

تفاوت سایت سازها و سیستم های مدیرت محتوی چیست؟

اکثریت به اشتباه سیستم های مدیریت محتوی را سایت ساز میدانند ولی بین این دو تفاوت هایی وجود دارد. سیستم های مدیریت محتوی تنها به شما امکان تغییر و قرار دادن محتوی را می دهند و شما امکان تغییر در ظاهر سایت خود یا ایجاد ظاهر جدید را ندارید ولی سایت سازها به شما امکان هر تغییری را می دهند و شما را از طراح سایت بی نیاز میکنند. یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوی، وردپرس است.

مزایا و معایب استفاده از نرم افزار سایت ساز چیست؟

سایت ساز ها سریع، ساده و ارزان هستند. اگر چه این مزایا بسیار مفید هستند اما برای حالت های زیر سایت ساز ها گزینه مناسبی نیستند.

  • اگر در سازمانی هستید که مجبور هستید سایت را در سرور های درون سازمانی نگه داری کنید.
  • اگر یک گروه برنامه نویسی هستید و نیاز دارید که بتوانید امکانات مورد نیاز را به مرور توسعه دهید.

نرم افزار سایت ساز ها چگونه کار می کنند؟

اولین چیزی که شما نیاز دارید، پیدا کردن یک دامین (آدرسی اینترنتی) هست. اگر شما از قبل یک دامین دارید می توانید دامین خودتان را به سایت ساز ها اعلام نمایید: در غیر این صورت سایت ساز ها دامین مناسب را برای شما ثبت می کنند.

دومین چیزی که برای ایجاد یک سایت  نیاز هست، تهیه هاست است. اکثر سایت ساز ها به رایگان به شما هاست هم می دهند و شما نیاز به خرید هاست مجزا ندارید.

اکنون به قسمت جالب کار می رسیم. شما با استفاده از سایت ساز ها می توانید سایت خودتان را با توجه به نیازهای خودتان طراحی و اماده کنید. سایت ساز ها شامل امکانات متعددی از جمله موارد زیر هستند:

قالبهای متنوع: سایت ساز ها شامل قالب های متفاوتی هستند تا شما با توجه به کسب و کار خودتان بتوانید یک قالب مناسب را انتخاب نمایید. اگر شما یک شرکت دارید می توانید یک قالب مناسب سایت شرکتی و اگر قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارید می توانید یک قالب مناسب فروشگاه را انتخاب نمایید.

صفحات و بخشها: شما در داخل سایت ساز ها می توانید با توجه به نیازتان صفحات و بخش های مختلفی را به سایت خودتان اضافه نمایید. به عنوان مثال برای یک سایت شرکتی می توانید صفحاتی مثل درباره ما، نمونه کارها، سوالات متداول و هر آنچه که نیاز دارید را اضافه نمایید.

Monday, 12 October 2020

گوگل ادوردز چیست ومزایده آن چطور است؟

 

گوگل ادوردز چیست؟

گوگل ادوردز یا گوگل ادز سیستم تبلیغاتی شرکت گوگل است که در آن تبلیغ کنندگان از طریق سایت ها و ابزارهای مختلف گوگل، تبلیغات خود را به رویت مشتریان می رسانند. معروفترین شکل تبلیغات ادوردز، تبلیغات در موتور جستجوی گوگل است. در این روش تبلیغ دهنده عبارات یا کلمات کلیدی مورد نظر خود را در گوگل ادوردز وارد می‌کند تا تبلیغاتش برای کسانی که این عبارات را جستجو می کنند نشان داده شود. تبلیغ کننده همچنین برای هر کلیک هزینه‌ای را وارد می‌کند، برای جستجوی یک کلمه کلیدی، گوگل از بین پیشنهادهای مختلف تبلیغ دهندگان، بر اساس ضوابطی خاص برخی از تبلیغ ها رو انتخاب و به کاربران نشان می دهد. در ادامه این ضوابط را بررسی خواهیم کرد.

آیا گوگل ادز کارساز و موثر است؟

در صورتی که تبلیغات گوگل ادز به درستی تنظیم، راه اندازی و مدیریت شوند در بیشتر کسب و کارها می‌تواند مفید و کارساز باشد. انتخاب کلمات کلیدی درست، تنظیم هزینه درست برای کلمات، تنظیمات صحیح برای هدف قرار دادن صحیح کاربران هدف، نوشتن تبلیغات جذاب و هدفمند، انتقال صحیح کاربران به صفحات سایت و در نهایت سیاست درست و هدفمند در سایت برای جذب کاربران از جمله مواردی هستند که می توانند تاثیر مستقیمی بر تاثیرگذار بودن تبلیغات ادوردز داشته باشند. متاسفانه برخی از افراد به دلیل اطلاعات کم استفاده نادرستی از ادوردز می کنند و به این نتیجه می رسند که این تبلیغات به صرفه نیست. استفاده از راهنمایی های یک مشاور تبلیغاتی ادوردز می تواند نظر این افراد را به کلی تغییر دهد.

هزینه تبلیغات در گوگل ادوردز چقدر است؟

ایجاد اکانت گوگل ادوردز رایگان است و برای نمایش تبلیغات در گوگل هیچ هزینه ای پرداخت نمی‌کنید و تنها به ازای کلیک بر روی تبلیغات هزینه پرداخت می‌کنید. هزینه کلیک برای هر کلمه کلیدی (CPC) در کسب و کارهای مختلف، متفاوت است. در واقع این پیشنهادهای رقبای شماست که هزینه کلیک برای یک کلمه کلیدی را مشخص می کند. هر چقدر سود حاصل از جذب کاربری که آن کلمه را جستجو کرده است بالاتر باشد رقیب شما پیشنهاد بالاتری خواهد داد و شما هم برای اینکه در مزایده برنده شوید مجبور خواهید شد پیشنهادی بالاتر از رقیبتان دهید.

 

چگونه می توان در گوگل ادوردز تبلیغ کرد؟

برای تبلیغ در گوگل ادوردز ابتدا باید کار با سیستم گوگل ادوردز را یاد بگیرید. آموزش تبلیغ در گوگل

 

Tuesday, 6 October 2020

چطور محتوای متنی برای سایت تولید کنیم؟

ابتدا تعریف تولید محتوا را باید بدانید، تولید محتوا در واقع، خلق و ایجاد مجموعه‌ای از اطلاعات است که به منظور و هدف خاصی اشاره دارد و از طریق یک کانالی با فرم و شکلی خاص این اطلاعات منتشر می‌شود.

امروزه بسیاری از مدیران کسب و کار به سمت تولید محتوا برای جذب مخاطبین بیشتر رفته‌اند و تولید محتوا برای آگاه سازی مخاطب از محصول و خدمات، جذب مخاطب، سرگرمی و … اهمیت پیدا کرده است، اما در دنیایی که سرشار از اطلاعات و محتوای مختلف است اگر محتوای جذاب و خلاقانه نداشته باشید مخاطبین خود را از دست می‌دهید و از طرف گوگل هم امتیاز منفی دریافت می‌کنید و رتبه‌ی خود را از دست می‌دهید.

امروزه تاکید سئو بر تولید محتوای با کیفیت است برای همین اکثر سایت‌ها تمرکز خاصی بر روی تولید محتوا دارند. تولید محتوای با کیفیت تاثیر بسزای بر روی رتبه سایت دارد. در صورتی که محتوای کپی تولید کنید، الگوریتم پاندای گوگل متوجه می‌شود و کارتان ساخته است.


چرا بلاگ در وب سایت مهم است؟

اولین موضوع این است که شما با بلاگ یک فرصت بسیار عالی برای پیشی گرفتن از رقبا بدست می‌آورید یعنی اینکه بسیاری از سایت‌ها امکان دارد در حوزه کاری شما فعالیت داشته باشند مثل فروشگاه اینترنتی، این سایت‌ها وبلاگ ندارند و شما می‌توانید از این فرصت استفاده کنید تا از آن ها سبقت بگیرید. از دیگر مزایای داشتن بلاگ، کمک به سئوی صفحات سایت است یعنی شما باید در سایتتان یک  صفحاتی داشته باشید به عنوان Supporting Page که بتواند صفحات مهم سایتتان را با لینک های داخلی قدرتمند کند، این بهترین فرصت برای شماست تا یک سری صفحات را بتوانید تولید کنید وصفحات مهم سایتتان را با کمک آن ها قدرتمند شوند.

مورد دیگر مزیت بلاگ داشتن این است که سایت شما مرجع می‌شود، شما وقتی تولید محتوا داشته باشید در حوزه کاری خودتان این تولید محتوا به مرجع شدن سایتتان کمک میکند، چرا؟ چون صفحات سایت شما میرود به سمت موضوعی که شما دارید کار میکنید، مثلا اگر سایتی داشته باشید که خدمات ایمپلنت دندان ارائه می‌دهد، مقالاتی هم که در سایت منتشر می‌کنید مربوط به ایمپلنت دندان است و این باعث می‌شود که صفحات سایت شما در این موضوع بیشتر شود و سایتتان به یک سایت مرجع تبدیل شود.

شما از طریق بلاگ سایتتان میتوانید مخاطبانی را جذب کنید که شما را نمی‌شناسند.

بلاگ نویسی برای سایت فرصت عالی، برای درآمد زایی دائمی شماست.

در بلاگ می‌توانید مقالاتی از جنس بازاریابی محتوا تولید کنید تا مشتریان بیشتری را جذب کنید و سایتتان را بالا بیاورید.

 


https://clients1.google.com.eg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.hr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.ve/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.rs/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.pk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.si/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.lt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.lv/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.do/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.ec/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.bw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.lu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.pr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.uy/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.ke/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.ma/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.cr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.lk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.by/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ee/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.cu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.gt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.ng/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.is/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.ug/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.gh/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ps/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.es/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.br/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.jp/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.pl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ru/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.it/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.fr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.uk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.cz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.nl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.tw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.in/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.id/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ca/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.tr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.se/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.gr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.au/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.ar/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.th/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ro/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.cl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.fi/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.at/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ch/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.dk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.bg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.hu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.vn/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.kr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.pe/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.il/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ie/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.my/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.no/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.sk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.ve/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.hr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.nz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.za/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ae/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.si/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.sa/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.lv/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.lt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.eg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.hk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.pk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.rs/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.pr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.ec/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.uy/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.lu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.do/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.ke/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.cr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.bw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.is/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.gt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.cu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.ee/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.co.ug/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.lk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.py/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://toolbarqueries.google.com.gh/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://clients1.google.com.py/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ie/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ie/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ie/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.pe/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.pe/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.co/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.co/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.co/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.sg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.sg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.sg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.sk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.sk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.sk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.nz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.nz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.za/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.za/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.za/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.hr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.hr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.hr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.ve/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.ve/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.ve/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ae/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ae/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ae/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.sa/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.sa/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.sa/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.si/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.si/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.si/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.hk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.hk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.hk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.eg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.eg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.eg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.lt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.lv/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.lv/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.lv/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.pk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.pk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.ec/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.ec/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.pr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.lu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.lu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.lu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.do/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.do/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.do/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.cr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.cr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.bw/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://cse.google.co.bw/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://www.google.co.bw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.is/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://cse.google.com.cu/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://images.google.com.cu/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://maps.google.com.cu/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://www.google.ee/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ee/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ee/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.gt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.gt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.ug/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://cse.google.co.ug/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://images.google.co.ug/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://maps.google.co.ug/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.ma/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.lk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.py/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://images.google.com.py/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://cse.google.com.py/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://images.google.com.gh/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://maps.google.com.gh/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://cse.google.com.gh/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F https://clients1.google.co.jp/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.uk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.br/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.es/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.fr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.it/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ru/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ca/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.id/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.in/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.mx/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.tw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.nl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.pl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.th/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.ar/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.au/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.ua/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.cz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.be/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.gr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.se/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.kr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.vn/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.hu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.pt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ro/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.bg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.tr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.dk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.no/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ch/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.my/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.sg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ie/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.at/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.co/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.fi/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.cl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.il/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.za/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.hk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.ph/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.co.nz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.pe/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.com.sa/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.ae/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://clients1.google.sk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://www.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://www.google.com/url?sa=t&url=http%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://maps.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://maps.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com/url?sa=t&url=http%3A%2F%2Ftibablog.ir http://plus.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://plus.google.com/url?q=http%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://plus.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://plus.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir%2F http://images.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://cse.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.ae/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.at/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.be/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.bg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.by/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://cse.google.ro/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://cse.google.se/url?q=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.ca/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.ch/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.cl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.cn/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.bw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.cr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.id/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.il/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.in/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.jp/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.ke/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.kr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.ma/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.nz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.th/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.ug/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.uk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.ve/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.co.za/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.au/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.br/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.co/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.cu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.do/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.ec/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.eg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.gh/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.gt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.hk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.mx/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.my/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.pe/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.ph/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.pk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.pr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.py/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.sa/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.sg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.tr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.tw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.ua/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.uy/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com.vn/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.cz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.dk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir https://cse.google.ee/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.de/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.jp/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.jp/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.jp/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.es/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.es/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.es/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.br/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.br/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.br/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.uk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.uk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.uk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.fr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.fr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.fr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.it/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.it/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.it/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ru/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ru/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ru/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ru/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.pl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.pl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.pl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ca/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ca/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ca/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.nl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.nl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.nl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.in/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.in/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.in/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.tw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.tw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.tw/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.id/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.id/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.id/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.cz/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.ua/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.ua/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.ua/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.mx/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.mx/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.mx/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.au/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.au/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.au/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.be/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.be/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.be/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.th/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.th/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.th/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.tr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.tr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.tr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.pt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.pt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.pt/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.gr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.gr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.gr/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ro/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ro/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ro/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.ch/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.ch/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.ch/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.at/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.at/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.at/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.dk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.dk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.dk/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.hu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.hu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.hu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.fi/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.fi/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.fi/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.vn/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.vn/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.cl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.cl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.cl/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.bg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.bg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.bg/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.com.my/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.com.my/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.com.my/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://maps.google.co.il/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://images.google.co.il/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir http://www.google.co.il/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Ftibablog.ir

Monday, 5 October 2020

سود عرضه اولیه سهام چقدر است؟

در این سری از آموزش بورس قصد داریم در مورد عرضه اولیه سهام ها صحبت کنیم. اگر اطلاعات بیشتری در مورد عرضه اولیه می خواهید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. 

هدف عرضه اولیه

انگیزه‌های زیادی برای فروش سهام یک شرکت وجود دارد. معمولا شرکت‌های کوچک با هدف تامین سرمایه به بازار بورس وارد می‌شوند. یک انگیزه دیگر برای عرضه، خصوصی‌سازی است. شرکت‌های بزرگی مثل مخابرات، فولاد مبارکه و ایران خودرو مالکیت دولتی داشتند. یعنی سود حاصل از فعالیت‌ این شرکت‌ها به حساب دولت می‌رفت. بعد از عرضه شدن در بورس، خریداران سهام، مالک بخشی از این شرکت‌ها می‌شوند و از کسب و کارشان سود می‌برند.

شرایط خرید سهام در عرضه اولیه

در خرید عرضه اولیه نمی­‌توان قیمت و حجم را به صورت دلخواه وارد سامانه معاملاتی کرد. بلکه هر عرضه اولیه دارای شرایطی می‌­باشد. به عنوان مثال در آگهی عرضه اولیه شرکت x حجم در نظر گرفته شده توسط هر سرمایه گذار حقیقی و حقوقی به تعداد ۵۰۰ سهم و دامنه قیمت تعیین شده در محدوده yالی z است. حال سرمایه‌­گذار می­‌تواند حداکثر ۵۰۰ سهم را وارد سامانه کند و اگر ۱ سهم هم بیشتر وارد سامانه معاملاتی کند با خطا مواجه می­‌شود و امکان خرید عرضه اولیه نیست. از طرفی ممکن است برخی از عرضه اولیه‌ها به دلیل بزرگ بودن شرکت به نقدینگی فراوانی نیاز داشته باشد و سرمایه­‌گذار به هر دلیلی نتواند آن را تامین کند. به همین دلیل در این حالت می­تواند تعداد کمتری از سهم را برای خرید وارد سامانه معاملاتی کند و با توجه به این­ که سقف رعایت شده، سفارش با خطا مواجه نمی­‌شود.

قیمت ­گذاری در عرضه اولیه

هنگام عرضه تحلیل­گران آن را بررسی می‌کنند و آن شرکت را از نظر قیمت ارزش‌یابی می‌کنند. آن‌ها متوجه می‌شوند که مثلا قیمت هر سهم این شرکت ۵۰۰ تومان ارزش دارد ولی سازمان بورس به دلیل این که قصد دارد استقبال زیادی از این عرضه شود قیمت را پایین‌­تر اعلام می­‌کند. خود این شرکت هم این تحلیل‌ها را راجع به قیمت سهام خودش می‌داند. اصولا برای اینکه از عرضه‌ سهام شرکتشان استقبال بشود آن‌ها هم حاضر‌ هستند قیمت سهام خود را یک مقداری پایین‌تر از ارزش واقعی خودشان به فروش برسانند. لذا معمولا عرضه اولیه با قیمتی کمتر از ارزش‌ ذاتی سهم انجام می‌شود. برای همین مردم زیادی تمایل دارند که سهم را خریداری کنند. شرکت بخشی از سهام خود (۵ یا ۱۰ درصد) را به فروش می‌گذارد. در روزهای بعدی، رفته رفته مقدار بیشتری سهم عرضه می‌شود. متقاضیان برای خرید این مقدار بیشتر صف می‌بندند. همین فرآیند باعث افزایش قیمت سهم می‌شود. درواقع، در روز معاملاتی بعد از عرضه اولیه، صف خرید برای سهام شرکت عرضه شده شکل می‌گیرد. به این معنی که قیمت به حداکثر دامنه نوسان خود (یعنی مثبت ۵ درصد) می‌رسد و تعداد سفارشات زیادی برای خرید سهام ثبت می‌شوند. این افزایش قیمت یک بازی برد برد است. سرمایه‌گذارهای اولیه از سرمایه‌گذاری خود سود می‌برند. شرکت هم با فروش سهام بیشتر با قیمت بالاتر، پول بیشتری به دست می‌آورد. اولویت خرید سهام در صف خرید با کسانی است که سفارش خود را زودتر ارسال کرده‌اند. چند ثانیه تأخیر هم می‌تواند باعث شود که متقاضی خرید سهام، جایگاه مناسبی در صف خرید نداشته باشد. در مورد عرضه‌های اولیه تعداد سفارش‌های ارسال شده بسیار زیاد بوده و در کسری از ثانیه هزاران سفارش به هسته معاملات بورس فرستاده می‌شود


Tuesday, 4 August 2020

دوره آموزشی رندرگیری سه بعدی با نرم افزار تری دی مکس


 

سلام. به دوره آموزشی رندرگیری سه بعدی با نرم افزار تری دی مکس خوش آمدید.

در فصل گذشته در مورد ساخت متریال و نقشه برداری ، ما به طور خلاصه به ART Renderer یا Autodesk Raytracer پرداختیم. حال بیایید کمی عمق بیشتری به آن بپردازیم ، در مورد جوانب مثبت و منفی این رندر بر پایه فیزیکی صحبت کنیم و همچنین تنظیمات رندر را تنظیم کنید تا کیفیت بالاتری با دانه کمتر داشته باشید. در این نسخه از مدل پله ها یک ماده دیگر را به کف اضافه کرده ام ، و ART Renderer قبلاً اختصاص داده شده است. بیایید وارد گفتگوی تنظیمات خود شویم. ارائه دهنده فعلی ART Renderer است. بیایید با این تنظیمات پیش فرض یک رده بندی اولیه را انجام دهیم. اگر وارد زبانه ART Renderer شویم ، Render Quality روی پیش فرض پیش نویس یا 20 دسی بل نویز تنظیم می شود. ما آن را با یک کیفیت کیفیت پیش نویس ارائه خواهیم داد. اولین تست ارائه شده ما به اتمام رسیده است. حال بیایید کیفیت را افزایش دهیم. من این کشویی را به مقدار متوسط ​​28 دسی بل می آورم. این مقیاس لگاریتمی است ، بنابراین هرچه این نوار لغزنده را به سمت راست افزایش دهید ، زمانهای بسیار طولانی و بسیار طولانی تری خواهید داشت. حالا بیایید با 28 دسی بل یا کیفیت متوسط ​​، رندر را انجام دهیم ، و در حالی که رندر است ، می توانیم کمی در مورد مفاهیم پشت ART صحبت کنیم. از آنجا که این یک راننده مبتنی بر فیزیکی است ، شما فقط می توانید به افکت هایی که در دنیای واقعی امکان پذیر است دست پیدا کنید. به عبارت دیگر ، هیچ تقلبی تقلبی ، مانند شما با CGI عادت نکرده اید. با اکثر ارائه دهنده ها ، می توانید کارهای جالبی مانند خاموش کردن سایه ها انجام دهید ، یا اشیاء را ازنورپردازی های خاص و غیره مستثنی کنید.

با شروع فصل خود در مورد مواد و نقشه برداری ، اجازه دهید نگاهی به TextMap جدید بین المللی بیندازیم ، که در رابطه با متن اولیه اولیه TextPlus کار می کند و به شما امکان می دهد نوع بردار مستقل با وضوح را در یک شبکه سایه دهنده مواد قرار دهید. به این معنی که می توانید در آن بی نهایت روی آن بافت زوم کنید و هرگز شاهد لبه های بی حس کننده یا مبهم نخواهید بود. من قبلاً یک شیء را پیدا کردم که می خواهم نقشه بکشم و قبلاً در این صحنه یک TextPlus ابتدایی دریافت کرده ام. اگر با TextPlus آشنایی ندارید ، به فصل مدل سازی و انیمیشن برگردید ، جایی که ما آن ویژگی جدید را پوشش می دهیم. من می خواهم یک کار را با این شیء TextPlus انجام دهم ، یعنی خاموش کردن هندسه. تمام آنچه ما نیاز داریم طرح های نوع هستند. من آن را انتخاب می کنم و به صفحه تغییر می دهم ، به پایین پیمایش می کنم و در هندسه می توان هندسه تولید را غیرفعال کرد. و در حال حاضر تمام آنچه ما داریم طرح های نوع هستند. من یک ماده را قبلاً به این شی اختصاص داده ام. با کلیک بر روی دکمه در نوار ابزار اصلی یا با استفاده از کلید M به ویرایشگر مواد بروید. مطالب موجود است. برای بارگذاری آن در پارامترها در اینجا می توانیم دوبار کلیک کنیم و اجازه دهید یک نقشه متنی جدید ایجاد کنیم. این آموزش تصویری تری دی مکس ، را میتوانید همین جالا سفارش دهید.